Blog Post

Cu ce mașini se face transport funerar internațional pentru repatriere decedati?

0
(0)

Transportul funerar internațional se poate face doar cu mașini funerare omologate și conforme cu standardele europene în vigoare.

Dacă va aflați în situația de a avea nevoie să apelați la servicii de transport funerar internațional, atunci asigurați-va că cereți firmei de servicii funerare o copie a autorizației mașinii funerare, pentru că dacă mașina nu respectă standardele de transport funerar international, atunci vor fi probleme cu transportul sicriului.

Transportul funerar este strict reglementat în Uniunea Europeană, atât în ceea ce privește autorizarea mașinii funerare precum și în ceea ce privește modul de transport al sicriului.

De cele mai multe ori transportul funerar se face cu autospeciale de tip utilitar, dotate cu dotate cu agregat frigorific, și omologate R.A.R. pentru transport funerar.

Transport funerar international repatriere

Numărul și marca mașinii funerare vor fi înscrise în actele necesare repatrierii.

Este bine să confirmați faptul că masina cu care se va efectua transportul funerar aparține firmei cu care ați incheiat un contract și nu este inchiriată de la altă firmă care ar putea renunța în ultimul moment la efectuarea transportului.

 

Transportul funerar internațional pentru repatrierea persoanelor decedate se poate face doar de firme de servicii funerare!

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685