Echipa noastră

0
(0)
Catalin Andrei Consultant servicii funerare

Andrei Cătălin

Consilier Funerar – Administrator Logistică

Implicat încă de la început în activitățile firmei de servicii funerare, dl. Cătălin Andrei este cel mai experimentat consilier funerar al firmei, el ocupându-se și de Departamentul de Logistică, participând la expoziții internaționale din domeniu și păstrând relațiile profesionale cu furnizorii.

Intermediază relația cu partenerii privați și de tip corporație, și perfectează formalitățile legale atât la nivel național cât și cele internaționale legate de repatrieri.

A coordonat și supervizat implementarea proiectelor strategice de extindere a  rețelei de agenții prin deschiderea sediului din Calea Plevnei (Sectorul 1) și modenizarea sediului din Șos. Sălaj, care a presupus și amenajarea unei facilități de morgă privată autorizată de DSP.

Gabriel Istovan Consilier Funerar Bucuresti

Istovan Gabriel

Consultant Funerar

Un bun cunoscător al domeniului, consiliază clienții atât la sediul nostru cât și la domiciliu sau spital (după caz) și ajută familia persoanei decedate să înțeleagă etapele care trebuie să fie parcurse din punct de vedere legal, și să ia alegerile potrivite cu privire la realizarea formalităților și organizarea înmormântării.

Mereu la dispoziția clienților noștri, dl. Istovan Gabriel se ocupă de perfectarea formalităților legale în vederea obținerii actelor de deces, de cele mai multe ori când este nevoie, el însoțeste clienții la instituțiile abilitate (primărie, INML, morga spitalelor, casa de pensii, etc.) pentru a încheia cât mai rapid formalitățile legale

Adrian Chirac Consultant Funerar

Chirac Adrian

Consultant Funerar – Administrator Parc Auto

Atât la sediul agenției cât si pe teren, dl. Chirac Adrian oferă consiliere în domeniul funerar clienților noștrii, și îndrumă familia persoanei decedate către autoritățile locale în vederea obținerii actelor de deces.

Experiența anterioară în domeniul transporturilor, l-au recomandat în preluarea administrării parcului auto pe care firma noastră îl deține, el ocupându-se de asemenea de păstrarea în bună stare a autospecialelor funerare, reînnoirea autorizatiei RAR și a autorizațiilor DSP pe care toate autospecialele noastre le au.

Andrei Andreea Consultant organizare evenimente private

Andrei Andreea

Consultant Organizare Evenimente Private

Cu expertiză în domeniul alimentar și HORECA, Andreea Andrei se ocupă de consilierea clienților noștri atunci când aceștia aleg furnizorii și produsele necesare organizării evenimentelor de după înmormântare.

Andreea le recomandă clienților noștri cele mai bune brutării, furnizori de pachete pentru pomană, tot cu ea veți lucra și dacă veți avea nevoie de colivă pentru pomana și parastas de pe www.colivarie.ro.

De asemenea, împreună cu clienții stabilește componența pachetelor de pomană care se vor împărți la biserică. Vasele și alimentele se aleg pe baza calendarului ortodox (de post sau de dulce), dar și după preferința clienților.

Andrei Aurel

Manager agenții – Administrator

Cu experiență vastă în domeniul serviciilor funerare, dl. Andrei Aurel este fondatorul firmei și odată cu creșterea companiei a renunțat la activitățile de pe teren în favoarea activităților administrative.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685