Inchiriere dric funerar vintage

0
(0)

Din pasiune pentru acest domeniu in care activam de foarte multi ani, incercam sa venim mereu in intampinarea cererilor si dorintelor pe care clientii nostri ni le transmit, de aceasta data am decis sa adaugam la parcul nostru auto inca o auto speciala funerara, insa de aceasta data este vorba de un dric funerar de colectie, marca Mercedes, din anul 1976.

Inchiriere dric funerar de colectie Bucuresti

Povestea dricului de colectie

Dric funerar vintage Mercedes inchiriere dric funerar Bucuresti

Autospeciala Mercedes 207 din 1976 cu dotari de vehicul funerar este una dintre cele doua masini produse si echipate pentru deservirea activitatii de transport funerar in Germania.

La una dintre deplasarile noastre la expozitiile de specialitate organizate in Germania, am intrat in contact cu firma de servicii funerare care detinea acest dric funerar clasic, si in urma discutiilor cu proprietarul, am reusit sa achizitionam autospeciala funerara Mercedes 207 fabricata in anul 1976.

Autospeciala a fost reconditionata si inmatriculata in Romanian, dupa care dotata corespunzator normelor actuale aflate in vigoare si a fost omologata RAR pentru transport funerar, fiind acum pregatita pentru utilizarea in scopuri de transport funerar in Bucuresti.

Inchiriere dric funerar de colectie in Bucuresti

Pentru pasionatii masinilor de colectie, care au nevoie de transport funerar pentru organizarea unei inmormantari si doresc sa inchirieze dricul funerar Mercedes 207 pentru transport funerar in Bucuresti si localitatile apropiate, va stam la dispozitie pentru a va oferi mai multe detalii cu privire la conditiile de inchiriere, la perioadele disponibile dar si informatii despre preturile la care se poate inchiria autospeciala funerara Mercedes 207, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0767 800 685.

Pentru cei ce doresc sa vada masina inaintea inchirierii, se poate organiza o vizita la parcul nostru auto, insa cu programare telefonica in prealabil, pentru a evita perioadele cand autospeciala este utilizata.

La inchirierea autospecialei de transport funerar, sunt incluse si serviciile soferului nostru, care este cel ce cunoste cel mai bine modul optim de functionare si de conducere al acestui dric clasic de transport funerar.

Avand in vedere vechimea si particularitatile aceste masini, ea poate fi condusa doar de soferul nostru, inchirierea nu poate fi facuta pentru ca masina sa fie condusa de o alta persoana.

Dricul funerar de poate inchiria in orice sector din Bucuresti, sau pentru deplasari in judetul Ilfov.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685