Produse

Produse

Pentru ca nevoile noastre variaza , in functie de gusturi , conceptii sau buget , incercam sa avem mereu expuse cel putin 30 de modele de sicrie din diverse esente , de calitate diferita , pentru ca noi oamenii suntem diferiti .

Astfel in magazinul nostru veti gasi sicrie din stejar , nuc, ebiara, brad , tei , cires, fag , mahon, larice pe o paleta diversificata de culori : alb, natur , visiniu, negru , maron , atent lucrate pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Sicriele se vand in forma in care va sunt prezentate in magazin , complet echipate cu lenjerie sicriu , perna, orar mic, orar mare, voal de fata, capitonaj capac si cruce de lemn inscriptionata cu datele persoanei decedate.

Ele se pot accesoriza , dupa caz ,cu manere si crucifixe prezente si ele intr-o gama variata ca dumneavoastra sa gasiti modelul potrivit.

Accesoriile pot fi din metal sau plastic si nuantate diferit : auriu, argintiu sau bronz .

Va prezentam cateva dintre modelele ce se regasesc in magazin , dar unele pot suferi modificari in functie de oferta furnizorilor nostri.

Pentru o informare corecta va invitam sa ne vizitati.

Cruce de lemn inmormântare

Cruci de lemn

Sicriele comercializate de noi includ si crucea de lemn inscriptionta cu numele si datele persoanei decedate , dar in cazul deteriorarii acesteia in timp , va oferim cruce de lemn diferite nuante

Doliu de piept pentru inmormantare

Doliu piept

Doliul semnifică starea de întristare a cuiva, care plânge după un apropiat al său ce s-a mutat din viaţa aceasta. Negrul doliului simbolizează tristeţea celui ce îl poartă.
De regulă, doliul se poartă de cei apropiaţi răposatului timp de 40 de zile, pentru ca cei din jur să înţeleagă starea lor, să se roage împreună cu ei pentru cel adormit. Faţă de persoanele în doliu avem un comportament rezervat.

Prosoape albe bbc

Prosoapele sunt albe , simple din bumbac 100 % .
Acestea vin in doua marimi

  • mare – pentru preot
  • mediu – pentru cortegiu

Este tradiția ca la începerea slujbei în biserică, să se dea preotului și cântărețului o lumânare cu un prosop.
Prosoape se pun, de asemenea, la cruce, la steag, la sfeșnic, pe umăr celor care transportă sicriul si la oglinda stanga a masinilor din cortegiu.

Prescuri si colaci

Putem face :
– Cap femeie/barbat
– Prescura
– Parastas
– colaci sau covrigi pentru pachete

Organizare parastas

Articole parastas

Pentru a va oferi Servicii funerare complete va punem la dispozitie toate produsele de care aveti nevoie pentru inmormantare cum ar fi :
– sticla vin rosu
– sticla vin si ulei
– pahare unica folosinta si lingura inox pentru servirea Colivei
„Un alt lucru necesar la înmormântare este vinul, întrebuinţat în două situaţii: se toarnă de către preot peste colivă şi peste trupul celui adormit, înainte de a se pune capacul sicriului. Pentru creştini, vinul şi mai ales amestecarea lui cu untdelemn (numit paos) este simbol al aromelor sau balsamului cu care femeile mironosiţe au uns trupul lui Iisus după moarte. Stropirea cu vin şi cu untdelemn (ulei) este simbol al curăţirii de păcate.”

Aranjamente florale

Pentru ca intotdeauna florile transmit sentimente , ele au o importanta deosebita si in cadrul unei ceremonii de inmormantare , exprimandu-ne regretul fata de persoana trecuta in nefiinta dar si compasiunea fata de familia indoliata.

Aranjamentele florale executate de noi se realizeaza numai pe baza de comanda astfel garantand prospetimea florilor .

Realizam : aranjamente din trandafiri , crizantema , garoafe , crini, cale , sau din alte flori preferate de dumneavoastra. Acestea pot fi : coroana, jerba , aranjament capac, aranjament capela sau aranjament inima.

Florile vor fi insotite de un mesaj de adio pe de-o parte si pe cealalta parte de numele persoanei ce le ofera.

Suntem alaturi de dumneavoastra , si impreuna vom alege aranjamentul care se potriveste cel mai bine cu sentimentele ce doresc a fi exprimate : de dragoste, prietenie , regret sau compasiune gandit de asemenea si in functie de bugetul pe care il aveti.

Cea mai solicitata este coroana clasica din garoafe rosu cu alb, in forma de lacrima ce respecta cel mai bine traditia si aduce un ultim omagiu demn persoanei dragi.

Iconite

„ Pe piept i se pune o icoana sfintita (pentru a arata ca respectivul crestin îsi da duhul întru Hristos) si lânga mâinile care stau încrucisate pe piept (dreapta peste stânga, simbolizând rugaciune si iertare), toiagul care se aprinde atunci când preotul slujeste. În mâini se pune crucea din ceara sau lemn.”

„ Icoana de pe piept se ia de catre rude si se duce acasa, ea folosindu-se, de regula, si la pomenirea de patruzeci de zile (panaghia). De asemenea – desi nu este obligatoriu – si toiagul poate fi luat acasa si aprins la zilele de pomenire pentru cel decedat.”

Sursa : biserica-sfantulvasile.ro

Call Now ButtonApelati-ne Acum - 0767.800.685