De ce noi?

5
(1)

Cu o experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate in domeniul serviciilor funerare, suntem unul dintre cei mai apreciati prestatori de Servicii Funerare din Bucuresti, fiind printre putinii care ofera intr-adevar servicii complete la standarde ridicate.

Condoleante firma servicii funerare Bucuresti

Magazine reale pentru prezentarea produselor (sediu cu showroom special amenajat, localizat intr-o zona centrala la care se poate ajunge usor in Bucuresti).

Servicii prestate si facturate doar in baza unui contract, semnat cu clientul.

Suntem mereu la dispozitia clientilor nostri si garantam calitatea serviciilor prestate pentru care oferim:

  • personal calificat si profesionist
  • servicii si produse de calitate pentru parastas
  • singura firma din Bucuresti cu casa funerara dotata cu echipamente moderne
  • sala pregatire decedati echipata conform normelor Legii funerare 102/2014
  • autospeciale autorizate, prevazute cu agregat frigorific, mereu curate si pregatite
  • respectarea programului si orarului indicat de client
  • preluarea decedatului se face la maxim 2 ore de la preluarea apelului

Ne recomanda colaborarile de lunga durata pe care le avem in desfasurare cu camine private din Bucuresti si Ilfov, precum si cei 10 ani de parteneriat cu spitale precum Medlife si Medicover.

Sala organizare priveghi și Morga privată

sala priveghi privata

Începand cu anul 2014 legea funerara interzice organizarea priveghiului la domiciliu, iar firma noastra a venit in intampinarea nevoilor clientilor nostri care nu mai pot organiza priveghiul acasa, prin construirea si amenajarea unei sali de priveghi in regim privat, participantii la priveghi avand la dispozitie in afara salii de priveghi unde este depus sicriul, o zona separata de servire pentru bauturi si gustari precum si o zona de relaxare in aer liber.

De asemenea, am construit si dotat la standarde europene o morga privata unde pot fi pastrate pe termen lung trupurile persoanelor decedate, a caror inmormantare nu poate fi organizata imediat dupa data decesului.

Din dorinta de a oferi mereu servicii de calitate, suntem mereu la dispozitia clientilor si incercam sa venim in intampinarea tuturor nevoilor lor pentru a putea ajuta familiile indoliate sa treaca cat mai usor si cu cat mai putine griji peste momentele triste si dureroase ale organizarii unei inmormantari.

Oferim servicii funerare complete in Bucuresti

Servicii funerare Bucuresti

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

5 din 1 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685