Testimoniale

Testimoniale

mihaela Rogojinarumihaela Rogojinaru
14:02 15 Dec 16
Seriozitate si promptitudine! Recomand !!
Mihaela TomasMihaela Tomas
07:07 10 Dec 16
Grija, atentie, respect, promptitudine, profesionalism; va multumim ca ati fost alaturi de noi in momentele cele mai dificile.
Sorin IvanSorin Ivan
17:22 07 Dec 16
În momentele acelea dificile am apelat la "Condoleanțe Servicii Funerare". Cu un telefon dat la o oră târzie la celălalt capăt ne-a răspuns o echipă serioasă, promptă și de un profesionalism desăvârșit. Mulțumesc pe această cale pentru serviciile oferite!
Alin DimulescuAlin Dimulescu
12:45 25 Nov 16
Mi-au rezolvat problemele intr-un mod profesionist , practic s-au ocupat de toate aspectele luandu-mi de pe umeri aceasta povara si lasandu-mi astfel timp pt "despartire".E bine sa ai astfel de oameni care sa te sprijine in aceste momente nedorite!Cu toate ca locuiesc in cealalta parte a Bucurestiului nu a fost un impediment pentru dansii.Multumesc!
Andreea PirvulescuAndreea Pirvulescu
11:51 24 Nov 16
Echipă de profesioniști!
js_loader

Formalitățile funerare si transportul funerar de la Sibiu la București unde bunica noastră fusese tranferată in lipsa paturilor Covid din București, ne-a ajutat să realizăm înmormântarea în București fără ca familia să se deplaseze la Sibiu. Ionuț V.

 

Multumim echipei Sincere Condoleante pentru sprijinul acordat si profesionalismul de care dau dovada. Echipa Medlife

 

Colaborarea cu echipa Sincere Condoleante ne-a ajutat sa oferim clientilor nostrii posibilitatea de a lucra cu un partener de incredere care garanteaza calitatea serviciilor prestate. Echipa Medicover

 

Servicii funerare de calitate, totul ireprosabil, recomand tuturor celor care au nevoie. Eugen Dumitru

 

Sunt recunoscator echipei Sincere Consoleante pentru raspunsul prompt si deplasarea rapida, precum si pentru nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite. Andrei Spiridon

 

Multumim echipei pentru repatrierea fara probleme a unchiului nostru decedat in Italia. Familia Manolache

Call Now ButtonApelati-ne Acum - 0767.800.685