Preluare decedat

0
(0)

Preluare decedat Bucuresti

Pentru a respecta legea in vigoare, in maxim 2 ore de la deces, corpul neinsufletit trebuie transferat catre un spatiu adecvat de prezervare care respecta normele impuse de lege.

Atunci când decesul are loc la domiciliu, la cămin sau la orice altă locație fără morgă proprie, decedatul trebuie preluat și transportat către o locație care oferă servicii de prezervare a persoanelor decedate. Fiindcă suntem singura casă funerară din București care a construit o morgă privată, după preluarea decedatului, îl putem transporta la morga proprie până când familia stabilește detaliile înmormântării sau transferul într-o altă locație.

Morga noastră dispune de agregate frigorifice speciale, masă de inox pentru toaletare / cosmetizare și instrumentar sanitar pentru efectuarea practicilor uzuale de îmbălsămare. Aici puteți citi mai multe despre morga privată.

preluare decedat transport decedat morga privata

Preluare decedat de la domiciliu din Bucuresti sau Ilfov

În cazul în care decesul are loc la domiciliu, conform legii este obligatoriu ca decedatul să fie preluat de la locul decesului în maxim 2 ore de la momentul în care a fost descoperit decesul.

Într-o astfel de situație este nevoie să apelați la serviciile unei firme de pompe funebre care furnizează servicii funerare și servicii de preluare decedat în localitatea unde se află domiciliul la care s-a produs decesul.

Primele acțiuni care trebuie să fie întreprinse în regim de urgență sunt: preluarea decedatului și transportarea acestuia la o locație care oferă condiții de prezervare a persoanelor decedate în conformitate cu legea aplicabilă în România, urmând ca în termen de 24 de ore să se facă constatarea decesului și emiterea certificatului constatator al decesului.

Mai multe detalii despre servicii funerare pentru deces la domiciliu.

Preluarea decedat de la spital

În situația în care decesul s-a produs într-un spital, constatarea si eliberarea certificatului constatator al decesului se face de către cadrele medicale, iar trupul neînsufletit este păstrat la morga spitalului (evident contra cost și în limita spațiului disponibil la spitalul la care s-a produs decesul).

În vederea organizării priveghiului și a înmormântării, decedatul trebuie să fie preluat de la morga spitalului și transportat la o altă locație care poate oferi condiții de morgă așa cum prevede legea.

Firma noastra ofera servicii de preluare decedat de la spital și transport la morga noastră privată sau la orice altă locație aleasă de familia decedatului.

Pachet servicii funerare deces spital.

Preluare decedat de la cămin

Este frecvent ca un deces să se producă în cazul persoanelor în vârstă care locuiesc în cămine de bătrâni, iar în această situație, datorită faptului că majoritatea căminelor nu dispun de morgă proprie, este nevoie ca trupul celui decedat în cămin sa fie preluat in maxim 2 ore de la determinarea decesului.

Pentru decesul produs la cămin, oferim atât servicii de preluare decedat în 60 de minute de la primirea apelului, urmate de constatare deces și eliberare act constatator deces în termen de 24 de ore. Mai multe detalii puteți găsi în secțiunea Pachet funerar deces cămin.

Societatea Condoleanțe oferă servicii de preluare decedat din cămin, atât pentru cămine cu care lucrăm în mod frecvent pe baza unui contract, cât și în alte cămine de batrâni care fie nu au contract cu o firma de servicii funerare, fie familia dorește sa folosească o alta firmă de pompe funebre decât cea cu care este asociat căminul.

preluare decedat bucuresti

Preluare decedat de la aeroport pentru repatriere

Condoleanțe SRL oferă servicii de preluare a decedaților din zona cargo a aeroportului unde sunt aduse sicriele cu trupul persoanelor decedate în străinătate pentru care familia a decis repatrierea cu avionul.

Serviciul de preluare a decedatului de la aeroport este parte a pachetului funerar de repatriere, și se poate face doar dacă la achiziționarea biletului de transport al sicriului au fost furnizate datele companiei noastre, iar compania aeriană a confirmat cu echipa noastră ca există un contract de prestare servicii funerare încheiat înainte de achizitionarea biletului. Citiți mai multe despre repatriere decedați.

Preluare decedat pentru transport funerar internațional

transport repatriere masina funerara transport funerar intrnational

Atât în situația în care se dorește repatrierea unei persoane decedate în străinătate ce trebuie repatriată în România, cât si în cazul în care se dorește transportul international pe cale terestră al unei persoane decedate pe teritoriul României și care trebuie transportată în altă țară, firma noastră poate asigura servicii de preluare decedat pentru transport funerar internațional, pregătire decedat, întocmire acte și traducere acte, în vederea realizării în bune condiții a transportului funerar pentru repatrierea decedaților cu mașini funerare.

Dispunem de morgă proprie și putem oferi servicii de prezervare decedat în condiții de morgă, până la perfectarea formalităților necesare transportului funerar internațional.

Dispunem de un parc de mașini funerare dotate cu agregat frigorific și omologate pentru transport funerar, proprietate proprie, care sunt utilizate în mod frecvent pentru transport internațional de repatriere al persoanelor decedate în alte țări Europene.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685