Servicii funerare Bucuresti – Showroom sicrie

5
(1)

Pentru a putea oferi clientilor nostri cat mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea sicriului si a altor produse funerare, detinem in showroom-ul firmei noastre de servicii funerare, o gama variata de sicrie si alte produse funerare conexe.

Showroom servicii funerare – Sediu central Sector 5

Sicrie Firma servicii funerare Bucuresti

In ceea ce priveste sicriele comercializate, in showroom-ul nostru clientii pot vedea si pot alege sicrie din esente de lemn variate: brad, fag, stejar, arin, tei, plop; finisate si lacuite in diverse culori si cu accesorizate la cererea clientului conform preferintelor acestuia.

Showroom-ul firmei noastre de servicii funerare se afla la sediul central din Sectorul 5: Sos Salaj nr 227 sector 5, iar aici se gaseste stocul complet de sicrire pe care societatea noastra le comercializeaza. Sicriele sunt fie de fabricatie autohtona, cat si modele importate din tari cu traditie si prestigiu in domeniul funerar.

Stoc Sicrie Firma servicii funerare Bucuresti
Sicriu Servicii funerare Bucuresti

Agentia Calea Plevnei – Spitalul Militar – Sector 1

La agentia funerara pe care o avem deschisa in Sectorul 1 langa Spitalul Militar pe Calea Plevnei nr 136, clientii nostri pot de asemenea sa vada o selectie se sicrie si accesorii, insa aceasta este limitata de suprafata de expunere de care dispunem.

Tot aici oferim clientilor posibilitatea de a alege produse funerare din catalogul nostru daca acestea nu se afla expuse la sediul agentiei, iar pentru cei care doresc sa le si vada fizic colegii nostri organizeaza deplasarea la Showroomul din Sos Salaj, unde se pot vedea toate sicriele si accesoriile pe care le avem pe stoc.

Magazin servicii funerare spitalul militar sector 1
Servicii funerare sectorul 1

Cat costa un Sicriu?

Asa cum modelul de sicriu difera fie prin esenta lemnului sau prin accesoriile cu care este finisat, la fel si preturile sicrielor pe care le comercializam variaza.

Preturile sicrielor noastre incep de la 1000RON si pot ajunge la cateva mii de EURO pentru modelele din gama de lux de import, insa modelele cele mai des achizitionate de clientii nostri se afla in zona de pret 2000RON – 4500RON.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site, iar consultatntii nostri va vor raspunde la toate intrebarile si va vor indruma cu profesionalism in vederea rezolvarii situatiei in care va aflati.

Servicii funerare Bucuresti

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

5 din 1 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685