Blog Post

Cat costa o inmormantare Covid?

0
(0)

Cel putin la firma noastra de servicii funerare costurile inmormantarilor Covid sunt aceleasi ca si in cazul celorlalte pachete de servicii funerare.

Pot aparea costuri suplimentare pentru transportul funerar daca decesul s-a produs in alt judet si decedatul trebuie preluat din alte localitati care nu se afla in Bucuresti sau Ilfov. Mentionam ca preluarea unei persoane decedate in alta localitate nu necesita deplasarea familiei decedatului, 2 angajati ai firmei noastre de servicii funerare se vor deplasa cu autospeciala de transport funerarla morga spitalul unde s-a produs decesul si in baza actelor furnizate de familie vor efectua toate formalitatile necesare in vederea preluarii trupului neinsufletit conform protocoalelor Covid.

Consideram ca echiparea corespunzatoare se face pentru siguranta angajatilor nostri, iar restul masurilor prevazute de lege in cazul inmormantarilor Covid faceau oricum parte din protocolul de manipulare al persoanelor decedate pe care noi le respectam (folosirea de substante biocide, masuri de igiena, manipulare standardizata a persoanelor decedate, etc.).

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685