Blog Post

Cum se face plata înmormântării cu talonul de pensie?

0
(0)

Din dorința de a evita drumurile la instituțiile abilitate pentru a obține ajutorul de înmormântare după ce ați achitat dvs. costurile unei înmormântări, puteți alege să furnizați firmei de servicii funerare toate actele necesare, inclusiv talonul de pensie pentru ca reprezentanții acesteia să se ocupe de formalitățile de obținere a banilor pentru ajutorul de înmormântare de la stat, astfel se face plata înmormântării cu talonul de pensie dacă decedatul a fost pensionar, sau decedatul era angajat, iar decesul a survenit în timpul în care acesta avea un contract de munca în derulare.

De multe ori clienții aleg această modalitate de plată a înmormântării cu talonul de pensie pentru că astfel nu este nevoie să dea bani pentru serviciile funerare înainte de a obține banii de la ajutorul de înmormântare.

Ajutorul de înmormântare se dă doar în baza facturilor achitate pentru serviciile și produsele destinate înmormântării.

Dacă o firmă de servicii funerare vă oferă înapoi o parte din banii obținuți din ajutorul de înmormântare, atunci sunteți obligați să le dați factură sau chitanță pentru suma respectivă, altfel această practică este împotriva legii și puteți fi tras la răspundere de autorități.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685