Blog Post

Am deschis un magazin de servicii funerare în Sectorul 1 pe Calea Plevnei 136 vis-a-vis de Spitalul Militar

Am deschis un magazin de servicii funerare în Sectorul 1 pe Calea Plevnei 136 vis-a-vis de Spitalul Militar
0
(0)

Fiindcă o mare parte a clienților noștri se află în sectorul 1, multe cereri noi de servicii funerare care sunt bazate pe recomandările clienților noștri vin din aceasta zonă.

Am decis astfel să deschidem un magazin de servicii funerare în sectorul 1, pe Calea Plevnei nr 136, vis-a-vis de intrarea în parcarea Spitalului Militar de pe Calea Plevnei.

Clienții din sectorul 1 aleg o firmă de servicii funerare cu sediul aproape de locul decesului

De cele mai multe ori, clienții noștri caută firme de servicii funerare apropiate de locul decesului, mai precis un client a cărei rudă a decedat în sectorul 1, va dori să lucreze cu o firmă de servicii funerare cu sediul în sectorul 1, aproape de locul decesului sau de domiciliul membrului familiei care se ocupă de organizarea înmormântării.

De ce aleg românii firme de servicii funerare apropiate de domiciliu?

Motivul pentru care mulți dintre cei care au nevoie să lucreze cu o firmă de servicii funerare apelează la o firmă de servicii funerare din apropierea locuinței unde a avut loc decesul, este evident dorința deplasării rapide a personalului firmei pentru preluarea decedatului, însă este bine de știut faptul că reprezentanții firmei noastre de servicii funerare se deplasează în regim de urgență in orice cartier din București, putând face preluarea decedatului în 60 de minute de la primirea apelului telefonic.

Totuși, pentru clienții care doresc să vină la sediul firei noastre de serviicii funerare pentru a alege obiectele funerare necesare, punem la dispoziție un magazin de prezentare servicii funerare în Calea Plevnei 136 sectorul 1, dar pot veni si la sediul central din Șos Sălaj 227, sectorul 5 unde se afla showroomul de prezentare, sala de priveghi și morga noastră privată.

Pentru alegerea sicriului, a accesoriilor necesare, sau dacă au nevoie să aducă sau să semneze anumite acte, clenții pot veni atât în sediul din Calea plevnei 136, cat și in sediul din Șos. Sălaj 227, unde consultanții noștri le stau la dispoziție.

Servicii funerare sectorul 1 spitalul militar

Deși personalul firmei noastre se deplasează într-un timp foarte scurt pentru preluarea decedaților din orice zonă din București, am observat totuși că mulți dintre clienții noștrii fie au domiciliul in sectorul 1, fie lucrează în sectorul 1, și le este mai simplu să vină la sediul nostru din sectorul 1 pentru a perfecta detaliile înmormântării pe care sunt nevoiți să o organizeze.

Oferim servicii funerare complete în sectorul 1

Fiindcă sediul nostru din Calea Plevnei din sectorul 1 este o locație nou reamenajată, cu 50 mp spațiu de desfacere și prezentare organizat special pentru deservirea activității de servicii funerare, cu birouri pentru consiliere și consultanță de specialitate.

Firma noastră de servicii funerare prestează activității de servicii funerare de peste 20 de ani, din anul 1998, și avem posibilitatea de a pune la dispoziția clienților noștri toate facilitățile necesare bunei organizări a unei înmormântări complete în sectorul 1.

Pentru orice tip de servicii și produse funerare în sectorul 1, nu ezitați să ne sunați la 0767 800 685 , experiența noastra de peste 20 de ani în domeniul funerar ne recomandă și este garanția faptului ca vă putem ajuta să organizați o înmormântare completă în sectorul 1, și oriunde în București.

La sediul nostru clienții au acces la:

 • showroom pentru produse funerare în sectorul 1, aici clienții pot alege produsele dorite (sicrie, accesorii morminte, cruci, saci de oseminte, etc.)
 • birouri unde oferim consultanță pentru organizare înmormântare și întocmire acte necesare înmormântare
 • zonă parc auto pentru autospecialele funerare proprii
 • oferim și sală de priveghi privată la sedium sin Șos. Sălaj 227 (aer conditionat/încălzire max. 20 grade C, catafalc, suport lumânări, suport coroane și flori)
 • servicii morgă privată pentru păstrare decedat pe termen mai lung

Transport funerar cu mașini funerare proprii în sectorul 1

Autospecialele funerare pe care firma noastră le utilizează sunt toate autorizate și omologate pentru transport funerar, au agregat frigorific și sunt toate proprietatea firmei noastre de servicii funerare, fiind înmatriculate în România.

La cererea clienților care vin la sediul nostru din Calea Plevnei 136 din sectorul 1, putem oferi clienților posibilitatea de a vedea parcul nostru auto și de a se asigura de condiția excelentă în care se află toate autospecialele de transport funerar pe care le folosim.

Din motive estetice și de siguranță, precum și pentru a respecta legislația în vigoare, mașinile sunt spălate și igienizate atât după fiecare transport, cât și înainte de a merge la preluarea unui decedat sau la transportul de la biserică la cimitir din timpul înmormântării .

Folosind mașini funerare proprii, mereu curate și igienizate, putem oferi clienților noștri garanția calității serviciilor de transport funerar pe care le prestăm, astfel putem spune că avem cele mai bune servicii de transport funerar din sectorul 1.

Experiența și clienții recomandă Condoleanțe – Servicii Funerare în sectorul 1 (Calea Plevnei 136)

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate desfășurată în domeniul serviciilor funerare din sectorul 1, clienții noștri au fost mereu mulțumiți de serviciile pe care firma noastră de servicii funerare le-a prestat, și am primit numeroase recomandări de la clienți care fiind satisfăcuți de profesionalismul și promptitudinea personalului nostru, au îndrumat către noi cunoștințe aflate în situația de a apela la o firmă de servicii funerare din sectorul 1.

Ce servicii funerare oferă firma Condoleanțe în sectorul 1?

Am adaptat activitatea formei noastre de servicii funerare de-a lungul timpului, pentru a putea răspunde la toate cerințele pe care clienții noștri le au atunci când organiează o înmormântare.

Oferim pachete de servicii funerare adaptate la nevoile fiecărui client, și încercăm să oferim toate serviciile de care clienții noștri ar putea avea nevoie pentru a face cât mai simplă organizarea îmormântării.

Firma Condoleanțe oferă servicii funerare in sectorul 1 după cum urmază:

 • preluare decedat din sectorul 1 și de oriunde de pe raza municipiului București și a județului Ilfov
 • constatare deces și eliberare certificat constator de deces sectorul 1
 • obținere adeverință înhumare sectorul 1
 • înmormântare în baza talonului de pensie, cu recuperarea ajutorului de îmormântare de la sectorul 1 (dar si celelalte sectoare dacă este cazul)
 • îmbălsamare decedat – cu certificat de îmbălsamare – necesar pentru depunerea la capelă
 • cosmetizare, toaletare și îmbrăcare decedat înainte de așezarea în sicriu
 • obținere certificat de deces (eliberat de primarie/starea civilă)
 • adeverință de înhumare
 • autorizație transport funerar– necesară în cazul transportului între localități.
 • întocmire dosar Casa de pensii (pentru ajutor de înmormântare)
 • traducere documentație în cazul de repatriere al persoanelor decedate în străinătate
 • traducere documente în cazul decesului cetățenilor străini
 • programare crematoriu în cazul incinerării
 • documente cargo – pentru transport funerar aerian în cazul repatrierii
 • servicii morgă privată
 • servicii priveghi în sala privată
 • transport funerar internațional (cu autospeciale funerare proprii)
 • servicii funerare pentru deces la cămin
 • servicii funerare pentru deces la spital
 • pachete parastas, lumanari, prosoape, alte produse necesare la înmormântare

Pentru toate produsele funerare și serviciile funerare achiziționate, firma noastră emite și oferă factură clienților, și astfel aceștia pot depune actele pentru obținerea ajutorului de înmormântare.

Plata pentru serviciile funerare se poate face prin transfer bancar în contul firmei, sau se pot achita cash la unul dintre sediile noastre.

Întocmire acte înmormântare sector 1

Profesionalismul echipei noastre ne-a ajutat sa avem o relație excelentă cu autoritățile locale din sectorul 1, și putem astfel să îi ajutăm pe clienții noștrii în obținerea și întocmirea actelor de înmormântare în sectorul 1 într-un timp foarte scurt.

Familia se poate astfel concentra pe alinarea suferinței celor dragi, în timp ce consultanții firmei noastre de servicii funerare se vor ocupa de întocmirea și depunerea tuturor actelor de înmormântare.

Cum ajung la Condoleanțe firma de servicii funerare în sectorul 1

Pentru direcții și indicații rutiere puteți accesa Google Maps făcând click pe imaginea de mai jos, sau adăugând „Calea Plevnei 136” în aplicatia Google Maps de pe telefonul mobil, Sediul nostru se afla vis-a-vis de intrarea în parcarea Spitalului Militar (intrarea de pe Plevnei).

Servicii funerare Calea Plevnei 136

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685