Blog Post

Crește numărul deceselor Covid în București

Crește numărul deceselor Covid în București
5
(1)

Pe fondul creșterii numărului de cazuri de persoane infectare cu Sars-Cov-2 din valul 4 pandemic, a crescut în București și numărul deceselor datorate Covid.

Recent spitalele din București cu pacienți majoritar Covid (Matei Balș, Victor Babes și Marius Nasta) au anunțat ca se afla în imposibilitatea de a păstra la morga spitalului trupurile neînsuflețite ale paciențior decedați, si fac apel la autorități pentru a mări capacitatea morgii cu unități frigorifice mobile.

Creste numarul deceselor covid Bucuresti

De asemenea se face apel și la familiile pacienților decedați pentru a se face preluarea trupurilor neînsuflețite de către firmele de servicii funerare autorizate DSP care pot prelua persoanele decedate în astfel de cazuri, pentru a diminua presiunea de la morga spitalelor.

Menționăm faptul că de la morga spitalului pot fi ridicate trupurile decedaților doar de către firme autorizate de DSP, însa este permisă preluarea decedaților și din alte județe, spre exemplu o firmă de servicii funerare autorizată de DSP Bucureți poate prelua decedați și din alte județe precum Ilfov, Giurgiu, Argeș, Ialomița, etc.

Firma noastra de servicii funerare are autorizatie de la DSP pentru preluarea decedaților cu Covid-19, atat de la spitalele din București și Ilfov, căt și de la alte spitale din țară, de unde de multe ori aducem persoane decedate care vor fi înmormântate în București.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

5 din 1 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685