Blog Post

De ce suntem cea mai bună firmă de servicii funerare din Sectorul 5

De ce suntem cea mai bună firmă de servicii funerare din Sectorul 5
0
(0)

Bucureștiul, fiind cel mai populat oraș din România, are și cel mai mare numar de firme de servicii funerare care oferă servicii funerare atât în municipiul București cât și in orașele apropiate din județul Ilfov.

Oamenii aleg o firmă de servicii funerare cu sediul aproape de locul decesului

Din punct de vedere statistic, românii aleg să lucreze cu firme de pompe funebre care au sediul aproape de locul decesului sau de domiciliul membrului familiei care se ocupă de organizarea înmormântării.

Motivul pentru care oamenii apelează la o firmă de servicii funerare din apropierea locuinței, este evident dorința deplasării rapide a personalului firmei pentru preluarea decedatului, dar și posibiliatea pentru membrii familiei de a se deplasa ușor la sediul firmei dacă au nevoie să aleagă sicriul sau accesoriile necesare, sau dacă au nevoie să aducă sau să semneze anumite acte.

Firma noastră are mai multe sedii pentru a putea deservi mai multe zone, însă sediul principal al Servicii Funerare Condoleanțe este in Sectorul 5 la adresa Sos Salaj nr 227 (perete în perete cu Dacia Serv).

Servicii funerare Sector 5 Soseaua Salaj nr. 227

Deși personalul firmei noastre se deplasează într-un timp foarte scurt pentru preluarea decedaților din orice zonă din București, am observat totuși că mulți dintre clienții noștrii au domiciliul în imediata vecinătate a sediilor noastre.

Oferim servicii funerare complete în sectorul 5

Fiindcă sediul nostru din Șos. Sălaj 227 din sectorul 5  este o locație proprietate proprie, construită și îmbunătățită special pentru deservirea activității de servicii funerare pe care o desfășurăm de peste 20 de ani, din anul 1998, avem posibilitatea de a pune la dispoziția clienților noștri toate facilitățile necesare bunei organizări a unei înmormântări complete în sectorul 5.

Pentru orice tip de servicii și produse funerare în sectorul 5, nu ezitați să ne sunați la 0767 800 685 , experiența noastra de peste 20 de ani în domeniul funerar ne recomandă și este garanția faptului ca vă putem ajuta să organizați o înmormântare completă în sectorul 5, și oriunde în București.

La sediul nostru clienții au acces la:

 • showroom pentru produse funerare în sectorul 5, unde clienții pot alege produsele dorite (sicrie, accesorii morminte, cruci, saci de oseminte, etc.)
 • birouri consultanță organizare înmormântare și întocmire acte necesare înmormântare
 • zonă parc auto pentru autospecialele funerare proprii
 • sală de priveghi privată (aer conditionat/încălzire max. 20 grade C, catafalc, suport lumânări, suport coroane și flori)
 • zona primire clienți și participanți priveghi (ceai, apa, cafea, etc.)
 • gradină cu băncuțe pentru pauzele luate de familie și participanții la priveghi
 • morgă privată și sală pregătire decedați

Transport funerar cu mașini funerare proprii în sectorul 5

Autospecialele funerare pe care firma noastră le utilizează sunt toate autorizate și omologate pentru transport funerar, au agregat frigorific și sunt toate proprietatea firmei noastre de servicii funerare, fiind înmatriculate în România.

La cererea clienților care vin la sediul nostru din Șos. Sălaj din sectorul 5, putem oferi clienților posibilitatea de a vedea parcul nostru auto și de a se asigura de condiția excelentă în care se află toate autospecialele de transport funerar pe care le folosim.

Din motive estetice și de siguranță, precum și pentru a respecta legislația în vigoare, mașinile sunt spălate și igienizate atât după fiecare transport, cât și înainte de a merge la preluarea unui decedat sau la transportul de la biserică la cimitir din timpul înmormântării .

Folosind mașini funerare proprii, mereu curate și igienizate, putem oferi clienților noștri garanția calității serviciilor de transport funerar pe care le prestăm, astfel putem spune că avem cele mai bune servicii de transport funerar din sectorul 5.

Experiența și clienții recomandă Condoleanțe – Servicii Funerare în sectorul 5  (Șos. Sălaj 227)

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate desfășurată în domeniul serviciilor funerare din sectorul 5, clienții noștri au fost mereu mulțumiți de serviciile pe care firma noastră de servicii funerare le-a prestat, și am primit numeroase recomandări de la clienți care fiind satisfăcuți de profesionalismul și promptitudinea personalului nostru, au îndrumat către noi cunoștințe aflate în situația de a apela la o firmă de servicii funerare.

Pentru că sala noastră privată de priveghi se află la sediul din sectorul 5 ( Șoseua Sălaj nr. 227), numeroși clienți din sectorul 5 preferă sa organizeze înmormantarea și priveghiul la sediul Condoleanțe – Servicii funerare, fiind astfel în apropierea domiciliului lor.

Ce servicii funerare oferă firma Condoleanțe în sectorul 5?

Așa cum am mai spus, de-a lungul timpului, ne-am adaptat activitatea pentru a putea satisface toate cerințele pe care clienții noștri le au atunci când organiează o înmormântare.

Oferim pachete de servicii funerare adaptate la nevoile fiecărui client, și încercăm să oferim toate serviciile de care clienții noștri ar putea avea nevoie pentru a face căt mai simplă organizarea îmormântării.

Firma Condoleanțe oferă servicii funerare in sectorul 5 după cum urmază:

 • preluare decedat din sectorul 5 și de oriunde de pe raza municipiului București și a județului Ilfov
 • constatare deces și eliberare certificat constator de deces
 • obținere adeverință înhumare
 • înmormântare în baza talonului de pensie, cu recuperarea ajutorului de îmormântare de la sectorul 5 (dar si celelalte sectoare dacă este cazul)
 • îmbălsamare decedat – cu certificat de îmbălsamare – necesar pentru depunerea la capelă
 • cosmetizare, toaletare și îmbrăcare decedat înainte de așezarea în sicriu
 • obținere certificat de deces (eliberat de primarie/starea civilă)
 • adeverință de înhumare
 • autorizație transport funerar– necesară în cazul transportului între localități.
 • întocmire dosar Casa de pensii (pentru ajutor de înmormântare)
 • traducere documentație în cazul de repatriere al persoanelor decedate în străinătate
 • traducere documente în cazul decesului cetățenilor străini
 • programare crematoriu în cazul incinerării
 • documente cargo – pentru transport funerar aerian în cazul repatrierii
 • servicii morgă privată
 • servicii priveghi în sala privată
 • transport funerar internațional (cu autospeciale funerare proprii)
 • servicii funerare pentru deces la cămin
 • servicii funerare pentru deces la spital
 • pachete parastas, lumanari, prosoape, alte produse necesare la înmormântare

Pentru toate produsele funerare și serviciile funerare achiziționate, firma noastră emite si dă factură clienților, și astfel aceștia pot depune actele pentru obținerea ajutorului de înmormântare.

Întocmire acte înmormântare sector 5

Profesionalismul echipei noastre ne-a ajutat sa avem o relație excelentă cu autoritățile locale din sectorul 5, și putem astfel să îi ajutăm pe clienții noștrii în obținerea și întocmirea actelor de înmormântare în sectorul 5 într-un timp foarte scurt.

Familia se poate astfel concentra pe alinarea suferinței celor dragi, în timp ce consultanții firmei noastre de servicii funerare se vor ocupa de întocmirea și depunerea tuturor actelor de înmormântare.

Cum ajung la Condoleanțe firma de servicii funerare în sectorul 5

Pentru direcții și indicații rutiere puteți accesa Google Maps făcând click pe imaginea de mai jos, sau adăugând „Șoseaua Salaj 227” în aplicatia Google Maps de pe telefonul mobil.

Priveghi Soseaua Salaj 227

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685