Blog Post

Ce firme de servicii funerare pot prelua decedați cu Covid?

Ce firme de servicii funerare pot prelua decedați cu Covid?
0
(0)

Preluarea persoanelor decedate în urma infectării cu noul coronavirus se poate face de catre fimele de servicii funerare care au la dispoziție echipamentele necesare transportării decedaților cu infecții de mare risc.

Pentru mai multe informații despre metodologia preluării și transportării decedatilor cu infecții încadrate la grad ridicat epidemiologic, puteți consulta și articolul Reguli pentru înmormântarea persoanelor decedate de coronavirus

Toate firmele de servicii funerare transportă decedați cu covid?

Nu toate firmele de pompe funebre pot prelua persoane decedate care au fost infectate cu covid. Motivele diferă de la lipsa de echipamente, la dificultateta implementării prevederilor legale și până la teama celor de la pompe funebre de a nu se infecta.

Dacă aveți în familie un deces al unei persoane care a fost infectată cu Sars-Cov-2 este bine că atunci când contactați firma care doriți să se ocupe de manipularea persoanei decedate, să întrebați dacă pot și vor să preia persoane decedate cu Covid.

Firma noastra, Sincere Condoleante SRL are autorizatie de la DSP pentru a putea prelua si manipula persoane decedate cu Covid.

Cine preia decedati cu covid din Bucuresti

În București există un număr mare de firme de servicii funerare, însă nu toate pot prelua persoane decedate care sunt infectate și cu Covid.

Printre cei care pot prelua decadati cu covid, este și firma noastră, iar dacă doriți să apelați la servicile unei agenții de pompe funebre autorizata pentru preluarea pacienților decedati cu coronavirus, puteți apela la Agenția funerară de lângă Spitalul Militar la telefon 0767.800.685

Cum se face preluarea decedaților cu covid de la spital?

După ce persoana decedată a fost recunoscută de către un membru al familiei la morga spitalului conform procedurilor legale prevăzute de protocolul persoanelor decedate cu infecții epidemiologice cu grad ridicat de risc, se urmează pașii legali de preluare a trupului neînsuflețit de către o firma de servicii funerare în vederea organizării înmormântării.

Trupul decedatului se sigilează în sicriul pus la dispoziție de familie sau de firma de pompe funebre, dus la spital conform procedurilor legale, apoi sicriul sigilat este ridicat de la morgă spitalului de către firma de pompe funebre aleasă de familie în vederea organizării înmormântării în condițiile impuse de lege.

Pentru mai multe informații cu privire la înmormântarea decedatilor cu covid din București, puteți sună la 0767.800.685 unde reprezentanții firmei noastre va pot da mai multe informații despre procedurile legale.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685