Blog Post

Lista spitalelor Covid din Bucuresti

Lista spitalelor Covid din Bucuresti
5
(1)

In situatia epidemiologica actuala, cu un numar ridicat de pacienti cu Sars-Cov-2 care necesita internare, Ministerul Sanatatii a suplimentat lista spitalelor integral Covid din Bucuresti si Judetul Ilfov.

Cum se face preluarea decedatilor de la morga spitalelor Covid

De la morga spitalului pot fi ridicate trupurile decedaților doar de către firme autorizate de DSP, este permisă preluarea decedaților și din alte județe, spre exemplu o firmă de servicii funerare autorizată de DSP Bucureți poate prelua decedați și din alte județe precum Ilfov, Giurgiu, Argeș, Ialomița, etc.

De aceea atunci cand discutati cu o firma de servicii funerare este foarte important sa intrebati daca detin autorizatie DSP pentru preluarea decedatilor covid si non-covid.

Lista date contact morga spitale Covid Bucuresti

Punem la dispozitia clientilor nostrii o lista cu informatiile de contact ale spitalelor din Bucuresti care trateaza preponderent pacienti Covid, aceste informatii pot fi utile in vederea contactarii personalului din spital pentru a afla conditiile in care se poate face preluarea decedatilor de la respectivele spitale.

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

5 din 1 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685