Blog Post

Agenția Pompe Funebre „Spitalul Militar” in Sectorul 1

Agenția Pompe Funebre „Spitalul Militar” in Sectorul 1
0
(0)

Agenția de Pompe Funebre „Spitalul Militar” pe care am deschis-o în Sectorul 1 pe Calea Plevnei lângă Spitalul Militar vine să extinda activitatea in domeniul pompelor funebre pe care o desfășurăm in continuare și la sediul nostru principal din Șos. Sălaj, unde avem showroom-ul, capela privată și parcul auto funerar.

In Calea Plevnei 136, Agentia de pompe funebre „Spitalul Militar” se afla in imediata apropiere a Spitalului Militar, dar si a Spitalului Witting.

Ce este o agenție de pompe funebre?

Pe lângă obiectul de activitate subînțeles din denumire, agenția de pompe funebre este locul unde consultanții noștrii interacționează cu clienții și cu publicul, răspunzănd la întrebările acestora cu privire la domeniul pompelor funebre.

Fie că este vorba despre organizarea unui priveghi, de obținerea de informații cu privire la acte și legislația funerară în vigoare, sau fie că se semnează contracte pentru organizarea unei înmormantări, acestea sunt activități pe care colegii noștrii de la Agentia de pompe funebre „Spitalul Militar”.

Unde se afla agenția de Pompe Funebre „Spitalul Militar”

Agenția de Pompe Funebre „Spitalul Militar” se afla pe Calea Plevnei nr 136 sector 1 (via-a-vis de Spitalul Militar), si puteti ajunge aici cu usurinta daca va aflati in Sectorul 1 sau in centrul Capitalei.

Accesul se poate face atat cu autoturismul, cat si cu transportul in comun, agentia noastra de pompe funebre aflandu-se in statia de STB – „Witting”.

Pentru mai multe detalii puteti consulta si harta pe Google Maps:

Care este orarul de la agenția de Pompe Funebre „Spitalul Militar”

La agentia de pompe funebre „Spitalul Militar”, consultantii nostrii sunt disponibili sa va ajute in fiecare zi, intre orele: 7.30 si 15.30, dar ne puteti contacta telefonic la orice ora!

Telefon 0767 800 685

Aveti un deces în sectorul 1 și aveti nevoie urgenta de o echipa de profesionisti pentru preluarea decedatului si organizarea unei inmormantari?

Pentru servicii pompe funebre in sector 1 sunati la 0767 800 685 si in 30 de minute echipa agentiei de pompe funebre „Spitalul Militar” se va deplasa la adresa dvs.

Oferim pachete servicii pompe funebre in sector 1 pentru orice situatie:

Ce servicii ofera agentia de pompe funebre „Spitalul Militar”

  • Preluare decedat si păstrare in camera frigorifica 24h
  • Constatarea decesului ( eliberare act constatator deces )
  • Intocmire acte necesare inhumare/incinerare
  • Intocmire acte repatriere/expatriere
  • Intermediere obtinere loc de veci in Bucuresti
  • Transport si manipulare decedat
  • Organizare procesiune funerara
  • Achizitionare produse si servicii pompe funebre
  • Organizare pomana

Contact Pompe funebre „Spitalul Militar”

Telefon 0767 800 685
Program NON STOP!

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Related Posts

Apelati-ne Acum - 0767.800.685