Acasa

0
(0)

Sicrie

Transport si repatriere

Servicii funerare complete

Intocmire acte necesare

Alaturi de tine in momentele grele

Inainte de a incredinta acest serviciu important unei agentii funerare , evaluati capacitatea profesionala a acestora , dar si claritatea si transparenta preturilor aplicate. Obiectivul nostru principal este o ceremonie funerara organizata impecabil , in cadrul careia familia sa poata aduce un ultim omagiu persoanei dragi asa cum se cuvine.

Am venit in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu un concept nou, inspirat de la Targurile Funerare Internationale – Casa Funerara Condoleante – singura casa funerara din municipiul Bucuresti . Servicii prompte si profesionale

De ce sa apelati la serviciile noastre

  • Cu o vechime de peste 20 de ani ,ne recomanda atat colaborarile cu spitalele private Medlife si Medicover ce dureaza de mai bine de 7 ani , cat si cele cu caminele private din Bucuresti si Ilfov .
  • Condoleante este unul dintre cei mai apreciati prestatori de Servicii Funerare din Bucuresti , fiind printre putinii care ofera intr-adevar servicii complete.
  • Casa Funerara Condoleante este singura de acest fel din municipiul Bucuresti.
  • De-a lungul timpului au apelat la noi Nume sonore dar si Institutii publice pentru profesionalismul cu care tratam fiecare caz in parte.Experienta ne recomanda ! Citeste mai mult…

Acorda o nota

Apasa pe stea pentru a acorda o nota!

0 din 0 voturi

Fi primul care dai o nota acestei pagini.

Apelati-ne Acum - 0767.800.685